YOUNG EXPLORERS 2 – DJECA OD 9 GODINA

Ovaj tečaj za djecu napravljen je na visokoj i kvalitetnoj razini! Savršen je odabir za učenje engleskog jezika za Vaše dijete.

Istraživači pomažu djeci naučiti engleski potičući ih da istraže svijet oko njih. Kroz zabavu, igru istražuju svijet oko sebe i govore na engleskom nesvjesno proširujući svoje znanje, vokabular i gramatiku.

Upoznajte se s likovima i knjigom:

Istraživači vode djecu na putovanje otkrića i razvoja. Njihova putovanja i otkrića istražuju stvarni svijet – Kako?

Istraživači potiču osobne vrijednosti i educiraju djecu. Učenici uče kako su istraživači dobri prijatelji, pomažu drugima, skrbe za životinje, brinu o okolišu i prikupljaju novac u dobrotvorne svrhe.

Taj tečaj zahtjeva i dodatne aktivnosti u prirodi i mi smo spremni organizirati za naše polaznike edukacijske programe na Sljemenu u dogovoru sa osobljem PP Medvednica, kao i sa našim voditeljima edukacije u ZOO, s kojima već duže vrijeme surađujemo, gdje ćemo organizirati edukacije o životinjama, kao i Botanički vrt, gdje smo godinama organizirali lutkarske predstave i edukativne radionice o biljkama.

Program koji smo odabrali bazira se na osvješćivanju očuvanja prirode i okoliša…Djeca će s veseljem uz svog Explorera, kojeg mogu isprintati i voditi na sva svoja putovanja, opisivati na engleskom gdje je bio sa Explorerom i što je radio.

Naravno, postoje različiti bogati video sadržaji, priče, knjige i drugi sadržaji koji nastavu čine potpunom.

Primjer jedne (od mnogih) priča, koja je i animirana, kroz koju djeca na zabavan način uče engleski, ali i važne životne lekcije:

NOVOSTI