PLAYTIME program

image

Playtime Starter, autorice Claire Selby, dva puta nominirane od Britanskog konzulata za “Elton Award for Innovation”.Kroz igru i zabavu, novi program motivira djecu predškolske dobi da nauče engleski kroz nezaboravne priče i pjesme. Proširena, nova serija knjiga programa Playtime, fokusirana je na stvarnim likovima i okruženju, idealna za mališane koji tek počinju učiti engleski kroz igru.

Majmun (lutka) započinje svaki sat na zabavan način i gradi dječji entuzijazam, potiče učenje engleskog kao prirodnog jezika unutar svih životnih situacija. Program koji smo odabrali za predškolsku djecu je Playtime, vrlo je zanimljiv i djeca uče kroz igru, pjesmice.

 

Playtime je tečaj predviđen za djecu u dobi od 2-5 godina, u njemu se pojavljuju likovi Melody, Rocket, Star, Twig, te Monkey koji govori samo engleski i pomaže svojim prijateljima u svim situacijama.

Melody je kreativna, voli se šaliti i pjevati, vječiti je sanjar, Twig je sramežljiv, uči tako što istražuje, sve ga zanima, Star najbolje uči slušanjem i čitanjem, ona je organizirana uvijek spreman na pomoć i uvijek ima odgovor na sva pitanja, Rocket najbolje uči kroz aktivnosti, on je energičan i ozbiljan i uz njega je uvijek majmunčić koji mu pomaže.

Playtime tečajevi

 

PLAYTIME STARTER (2-3 godine)

 

PLAYTIME A (4 godine)

 

PLAYTIME B (5 godina)

 

KORISNI LINKOVI

PODRŠKA RODITELJA
LINK

O SAMOM TEČAJU PLAYTIME MOŽETE POGLEDATI NA:
LINK

O SAMOM TEČAJU EXPLORERS MOŽETE POGLEDATI NA:
LINK

 

ON LINE VJEŽBE KOD KUĆE

ON LINE PRACTICE ZA EXPOLRERS
LINK

ON LINE PRACTICE ZA ENGLISH PLUS:
LINK