EXPLORERS program

image

Istraživači vode djecu na putovanje otkrića i razvoja. Njihova putovanja i otkrića istražuju stvarni svijet - Kako?

"Idemo istražiti" slijedimo iskustva skupine britanske djece, kako oni istražuju svoj svijet, posjećuju druga mjesta te u interakciji sa drugim ljudima istražuju njihove običaje i kulturu.

 

Istraživači potiču osobne vrijednosti i educiraju djecu. Učenici uče kako su istraživači dobri prijatelji, pomažu drugima, skrbe za životinje, brinu o okolišu i prikupljaju novac u dobrotvorne svrhe.

Taj tečaj zahtjeva i dodatne aktivnosti u prirodi i mi smo spremni organizirati za naše polaznike edukacijske programe na Sljemenu u dogovoru sa osobljem PP Medvednica, kao i sa našim voditeljem edukacije u ZOO s kojim već duže vremena surađujemo, gdje ćemo organizirati edukacije o životinjama, kao i Botanički vrt, gdje smo godinama organizirali lutkarske predstave i edukativne radionice o biljkama.

Program koji smo odabrali bazira se na osvješćivanju očuvanja prirode i okoliša…djeca će s veseljem uz svog Explorera(kojeg mogu isprintati) i voditi na sva svoja putovanja(more, skijanje i ostale destinacije), te opisivati na engleskom gdje je bio sa Explorerom i šta je on radio…

Explorers tečajevi

 

FIRST EXPLORERS 1 (6 godina)

 

FIRST EXPLORERS 2 (7 godina)

 

YOUNG EXPLORERS 1 (8 godina)

 

YOUNG EXPLORERS 2 (9 godina)

 

KORISNI LINKOVI

PODRŠKA RODITELJA
LINK

O SAMOM TEČAJU PLAYTIME MOŽETE POGLEDATI NA:
LINK

O SAMOM TEČAJU EXPLORERS MOŽETE POGLEDATI NA:
LINK

 

ON LINE VJEŽBE KOD KUĆE

ON LINE PRACTICE ZA EXPOLRERS
LINK

ON LINE PRACTICE ZA ENGLISH PLUS:
LINK